Strada Vânătorilor, Bloc Vi2, (Constantin Brâncoveanu), Alba Iulia

Casa sau sediu, P+M, zona Centru

85.000Euro
  • ID: 7341
  • Data publicării: 8 octombrie 2019
  • Ultima actualizare: 8 octombrie 2019
  • Vizualizări: 180

Detalii

Agentia Imobil invest aduce la dispoziția dumneavoastră casă în suprafata de 130 mp, situată intr-o zona foarte bună, in apropiere de stația de autobus.
Locuința este structurată pe două nivele parter plus mansardă, Imobilul poate fi un loc perfect potrivit pentru o întreagă familie cât și pentru un sediu al unei firme sau o firma de birocrație și se poate vinde și mobilat.
Compartimentarea imobilului:
PARTER: Living baie cu cabină de duș, plus 2 camere,
MANSARDĂ: Urcarea spre etaj este cu scări interioare din lemn și balustradă frumos construită metalică, etajul conține: Baie , plus două camere foarte luminoase datorita geamurilor din acoperiș care oferă o stare de relaxare cât și starea perfecta pentru munca de birou sau întocmirea temelor pentru copii, fiind considerate perfecte pentru orice muncă de zi cu zi;
Clădirea este dotată cu fațadă exterioara de culoare roșie iar interiorul este renovat si utilat în prezent cu mobilier pentru birou, iar pe jos este parchet.
Clădirea a fost concepută, și gândit structurată astfel încât să fie potrivită pentru diferite activități și folositoare pentru activitatea zilnică a întregii familii.
Utilitati : curent, gaz, apa, canalizare.
Pret: 85.000 Euro;
Pentru vizionare si mai multe detalii va asteptam la sediul agentiei Imobil Invest pe Vanatorilor Vi2 sau sunati la numarul de telefon: 0754697968

Top