Strada Vânătorilor, Bloc Vi2, (Constantin Brâncoveanu), Alba Iulia

Garsoniera confort I, zona Cetate

31.500Euro
  • ID: 7347
  • Data publicării: 8 octombrie 2019
  • Ultima actualizare: 8 octombrie 2019
  • Vizualizări: 205

Detalii

Dorești să iti cauți o locuință perfect potrivită pentru tine și să simți că ai facut cu adevarat alegerea potrivită? Agenția imobiliară IMOBIL INVEST este la dispoziția ta și a întregii tale familii cu o echipă întreagă de profesioniști pentru a-ți descoperii noul tău loc în care îți poți începe o nouă poveste.
IMOBIL INVEST, prezinta o frumoasă garsonieră situată într-o zonă perfect liniștitoare unde te poți simți mereu ca acasă bucurându-te de liniște si de relaxare atât singur cât și în compania celor apropiati, în zona cetate vei simți că este locul ideal pentru tine.
Garsoniera se poate vinde și mobilată și dispune de hol de acces din care te poți îndrepta spre dormitorul spațios și generos construit în care iți poți desfășura adecvat somnul de frumusețe, de asemenea coridorul are deschidere spre baie care este situată lângă dormitor, cât și deschidere spre bucătăria bine compartimentată a garsonierei. Frumoasa garsonieră dispune de încălzire centrală geamuri de termopan care izolează și ajută la păstrarea căldurii pe timp de iarnă asigurând un consum economic și de un spațiu de 34 de mp utili, de care poți beneficia exact în modul în care ți-l imaginezi.
Pret: 31500 Euro
Pentru vizionare si mai multe detalii va asteptam la sediul agentiei Imobil Invest pe Vanatorilor Vi2 sau sunati la numarul de telefon: 0754697968

Top