Strada Vânătorilor, Bloc Vi2, (Constantin Brâncoveanu), Alba Iulia

Apartamente in vila de vanzare, finisaje de lux, zona Schit

83.500Euro
  • ID: 19852
  • Data publicării: 13 mai 2023
  • Ultima actualizare: 13 mai 2023
  • Vizualizări: 266

Detalii

Agentia Imobil Invest va prezinta cele mai recente oferte imobiliare într-un complex deosebit (P+1), format din doar 12 apartamente in zona Schit. Cu un numar redus de vecini, veti beneficia de liniste si intimitate intr-un mediu prietenos.

Caracteristici-cheie ale complexului:

Amplasare ideala: complexul se afla într-o zona linistita și accesibila, oferindu-va un refugiu perfect de agitația orasului.
Spatiu verde generos: veti avea privilegiul de a va bucura de o curte mare, cu gazon bine întretinut si plante ornamentale, care va vor oferi o atmosferă relaxantă și reconfortantă.
Parcare facilă: complexul dispune de numeroase locuri de parcare, asigurandu-va ca veti gasi întotdeauna un loc sigur pentru mașina dvs.
Finisaje de lux: apartamentele se predau cu finisaje interioare premium, care evidentiază atentia deosebita pentru detalii si calitate. Tavanul flotant iluminat cu led-uri și pereții placați în lemn creează o atmosfera sofisticata și eleganta.
Design interior personalizat: toate acestea sunt realizate conform proiectelor de design interior, pentru a va oferi un spatiu deosebit și rafinat.
Termenul de finalizare este stabilit pentru toamna anului 2024, oferindu-vă suficient timp pentru a va pregati si planifica viitoarea voastra locuinta.
Preturi incepand de la 83500 Euro.

Pentru mai multe detalii sau vizionare va asteptam la sediul agentiei pe strada Vanatorilor, nr. 26, bloc Vi2.
Telefon: 0754697968

Top